Hulmursisolering​

Hulmursisolering med Papirisolering

​Indblæsning af Papirisolering foregår gennem borede huller i fugerne eller gennem borede huller i pudset facadevægge. Indblæsningshullerne lukkes efterfølgende med bakke- el. strandmørtel om nødvendigt blandet med oxidfarve.

Papirisolering er ideelt ved efterisolering af en hulmur, dvs. når der er plads til ny isolering i en hulmur. Det skyldes at papirisolering består af små fine fibre som nemt fordeler sig blandt den eksisterende isolering i hulmuren. Herved opnås en ny optimal hulmursisolering.

​Hulmursisolering med udtagning af leca

​Flere ældre huse har leca nødder i hulmuren. Der er desværre næsten ingen forskel på isoleringsværdien om man har en helt tom hulmur eller om man har en hulmur fyldt med leca. Derfor anbefaler vi altid at man får udtaget leca nødderne og fyldt hulmuren op med helt ny isolering.

Hulmursisolering af hulmur med massive murstensbindere

​Mange huse fra omkring 1900 – 1940 er bygget med massive murstensbindere. Dvs. at hulmuren er delt op i felter med hulrum imellem mursten som er gennemgående fra ydervæg til indervæg. En hulmursisolering af denne type hulmur foregår stort set på samme måde som ved øvrige hulmure, der skal blot bores en del flere indblæsningshuller for at få isoleret alle felter med hulrum. Her anbefaler vi at man vælge Papirisolering da det kan indblæses gennem fugerne, modsat øvrige isoleringsprodukter hvor mursten skal udtages.

​Hulmursisolering af ydervæg med farvede mørtelfuger

​Mange huse har farvede mørtelfuge i enten brune, sorte eller røde nuancer. Uanset hvilken mørtelfarve en fuge er muret med, kan vi nogenlunde ramme den samme farve efter en hulmursisolering. Vi blander forskellige oxid farver i mørtlen efter et farveskema således at vi rammer mørtelfarven så tæt på som muligt.​

MK Fjordens Byggeentreprise ApS

Tværvej 46 

4070 Kirke Hyllinge

CVR: 37759732

Tlf.: 50 50 47 37
E-mail: info@mkfjordens.dk 

Vi er medlem af :​

Bliv ringet op

Hvis du kunne tænke dig at blive ringet op kan du udfylde formularen for neden.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt