Energisparetilskud​

MK Fjordens kan via vores samarbejde med SEAS-NVE tilbyde tilskud til energibesparende projekter.

Uanset din varmekilde og kundeforhold til forsyningsselskab kan vi tilbyde et energisparetilskud fra SEAS-NVE til diverse isoleringsopgaver, vindues og dørudskiftninger og andre energirenoveringer.

Ofte stillede spørgsmål vedr. tilskud til energibesparende projekter:​

Hvor meget kan jeg få i tilskud? Tilskuddets størrelse afhænger af hvor meget energi du kan spare ved at få foretaget en energirenovering. Tilskuddets størrelse udregnes ud fra Energistyrelsens standardværdier, dvs. hvor mange Kwh du kan spare. Får at kunne få tilskud fra SEAS-NVE skal man som minimum spare 500Kwh ved et energibesparende projekt.

Ved en hulmursisolering kan man typisk få mellem 500,00 til 2500,00kr i tilskud, alt afhængig af om det er en efterisolering af hulmur, dvs. hvor der er eksisterende isolering som er sunket sammen eller står dårligt, eller om der er tale om en isolering af en tom hulmur. Dernæst er det antal m2 hulmur samt din varmekilde som afgør størrelsen på tilskuddet.

Ved en loftisolering kan man typisk få mellem 700,00kr til 2500,00kr i tilskud. Her er det antal m2 loft, eksisterende isoleringstykkelse på loftet samt varmekilde der afgør tilskudsbeløbet størrelse.​

Hvorfor kan jeg få energitilskud til energibesparende projekter. Alle energiselskaber i Danmark har indgået en aftale med Energistyrelsen om årligt at indberette og dokumentere energibesparelser. Det gøres bl.a. ved at yde tilskud til energibesparende projekter. Energiselskaberne køber din energibesparelse og indberette den til Energistyrelsen. Samtidig får du så tilskud til din energibesparelse.

Skal jeg så skifte energiselskab når jeg modtager tilskud? Nej, du skal hverken skifte energiselskab eller varmekilde når du modtager tilskud til energibesparende projekter.

Hvad skal jeg gøre for at få tilskud fra SEAS-NVE? Du skal faktisk ingenting gøre. Ved godkendelse af udsendt tilbud fra MK Fjordens samt accept af at du gerne vil modtage energisparetilskud fra SEAS-NVE ordner vi alt derfra. Vi udregner størrelsen på tilskuddet og indberetter tilskuddet til SEAS-NVE digitalt. Tilskudsbeløbet bliver fratrukket i MK Fjordens tilbudspris og faktura

Er der noget jeg skal være opmærksom på når jeg får energisparetilskud? Ja, det vigtigste er at man ikke modtager tilskud til samme opgave fra flere energiselskaber. Hvis man modtager tilskud til et energibesparende projekt fra SEAS-NVE må man ikke samtidig søge om tilskud til samme opgave fra et andet energiselskab. Gør man det bliver energitilskuddet indberettet to gange til Energistyrelsen. Derfor skrives der i alle MK Fjordens tilbud og faktura hvor der samtidig er søgt om tilskud fra SEAS-NVE pågældende sætning “Vedr. Energispare tilskud: Ved accept af tilskud overdrages retten til energibesparelsen til SEAS-NVE og kan derefter ikke overdrages til et andet energiselskab”

MK Fjordens Byggeentreprise ApS

Tværvej 46 

4070 Kirke Hyllinge

CVR: 37759732

Tlf.: 50 50 47 37
E-mail: info@mkfjordens.dk 

Vi er medlem af :​

Bliv ringet op

Hvis du kunne tænke dig at blive ringet op kan du udfylde formularen for neden.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt