Loftisolering​

MK Fjordens udfører alt indenfor loftisolering i ældre ejendomme samt isolering af lofter i nybyggeri. Vi isolerer lofter med Ekofiber Papirisolering, Knauf Glasuld eller Rockwool.

​Ved en loftisolering gør vi følgende:

Vindspærre: Vi monterer en diffusionsåben vindspærre plade som tilskæres alt efter tagfod, udhæng og spærafstand. Vindspærren gør at det nye isoleringslag ikke har kontakt med tagbelægningen samt at der ikke lukkes af for korrekt ventilation til loftet.

Hævning af åbning omkring loftlem: Når isoleringsniveauet hæves på et loft er det som regel nødvendigt at hæve åbningen omkring loftlemmen / adgangsvejen til loftet.

Gangbro / opbevaringsareal: Vi etablerer alle former og størrelser af gangbroer og opbevaringsarealer. Vi benytter altid høvlede brædder.

Lofttrappe: MK Fjordens kan levere og montere alle former for lofttrapper.

Ekofiber Papirisolering indblæses med maskine således at man får en nyt tykkere lag af isolering på loftet uden samlinger. Fordelen ved isolering i granulatform er at isoleringseffekten er ens over hele loftareal samt at der lukkes for små kuldebroer omkring spær, rør m.m. Ekofiber Papirisolering er CE-mærket. Læs meget mere om Ekofiber Papirisolering på nedenstående link​

Knauf Glasuldsgranulat – Supafil Frame indblæses på lofter hvor der er en tæt dampspærre. Knauf Glasuld – ECOSE Technology er en miljøvenlig variant af glasuld. Læs meget mere om Knauf Glasuld på nedenstående link.

​Billederne her viser et par eksempler på loftisolering udført af MK Fjordens

MK Fjordens Byggeentreprise ApS

Tværvej 46 

4070 Kirke Hyllinge

CVR: 37759732

Tlf.: 50 50 47 37
E-mail: info@mkfjordens.dk 

Vi er medlem af :​

Bliv ringet op

Hvis du kunne tænke dig at blive ringet op kan du udfylde formularen for neden.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt